Top 20 voedingsmiddelen om het libido te verhogen

Top 20 voedingsmiddelen om het libido te verhogen

Er zijn bepaalde libidoverhogende voedingsmiddelen die voedingsdeskundigen authentieke natuurlijke afrodisiaca noemen.

Specialisten vertellen over producten om het libido te verhogen en het libido te verhogen. Ze werken dankzij de interactie tussen de stoffen die ze bevatten en de hormonale processen in het menselijk lichaam.

Amandel

Deze noten bevatten essentiële vetzuren die het lichaam in staat stellen meer geslachtshormonen aan te maken.

Asperges

Het bevat een grote hoeveelheid vitamine E. Die speelt een belangrijke rol bij de vorming van geslachtshormonen en de verhoging van het libido.

Avocado

Dankzij het foliumzuur in deze groente kan de stofwisseling worden verbeterd. Daardoor krijgt het lichaam meer energie om het libido te verhogen.

Bananen

Bananen bevatten een speciale stof genaamd bromelaïne. Die is nodig om het libido bij mannen te verhogen. Bananen helpen ook de productie van het genotshormoon te verbeteren.

Wortelen

Wortelen bevatten veel vitamine A, die betrokken is bij de productie van geslachtshormonen.

Spaanse peper

In hete pepers zit een speciale stof, capsaïcine. Het stimuleert de productie van adrenaline. Het is dit hormoon dat verantwoordelijk is voor het intensiveren van alle sensaties.

Chocolade

Kies echter alleen voor pure chocolade, want die bevat sporenelementen die de seksuele drift verhogen en het welzijn verbeteren.

Eieren

Eieren zijn een uitstekende bron van cholesterol, dat nodig is om het libido bij mannen te verhogen. Het verbetert ook de productie van geslachtshormonen.

Vijgen

Waarom zou je het toevoegen aan je dagelijkse dieet? Het is rijk aan aminozuren, en die heb je nodig om je libido te verhogen.

Knoflook

Het lijkt misschien vreemd, maar knoflook wordt ook specifiek gegeten om het libido te verhogen. De micronutriënten die het bevat helpen de chemische processen in het lichaam te verbeteren die verantwoordelijk zijn voor opwinding.

Honing

Het bevat een speciaal sporenelement – borium. Het helpt de productie van geslachtshormonen te stimuleren.

Olijfolie

Het bevat vitaminen en micronutriënten die essentieel zijn voor het verbeteren van de opwinding en de productie van geslachtshormonen.

Oesters

Ze zijn vooral nodig om het libido bij mannen te verhogen, omdat ze zink bevatten, dat essentieel is voor de gezondheid en kracht van mannen.

Granaatappel

Granaatappelpitjes hebben antioxidanten die erectiestoornissen voorkomen en de bloedcirculatie helpen verbeteren.

Pompoenpitten

Door het hoge magnesiumgehalte helpt het de bloedsomloop te verbeteren en is het betrokken bij de productie van testosteron.

Aardbeien

Deze zoete bes is zeer belangrijk voor het verhogen van het libido omdat hij vitamine C bevat en de productie van geslachtshormonen verbetert.

Watermeloen

Dankzij een speciaal element, lycopeen, verbetert watermeloen de bloedsomloop en helpt het je te ontspannen.

Spinazie

Het bevat recordhoeveelheden foliumzuur, betacaroteen, kalium, vitamine K en ijzer, die alle essentieel zijn voor het stimuleren van de geslachtsdrift. Spinazie is ook een bron van chlorofyl. De formule ervan is identiek aan die van hemoglobine.

Vanille

Deze specerij, vergelijkbaar met nootmuskaat, heeft het onderscheid van genotverhogend. De vanillestokjes bevatten feromoonachtige stoffen.

Kefir en yoghurt

Deze melkzuurproducten zijn essentieel voor het verhogen van het libido bij vrouwen. Ze bevatten probiotica die de microflora van de vagina verbeteren. Ze helpen ook het ongemak voor de menstruatie te verminderen.